Čarapić: Posle tri vezana poraza da odreagujemo pozitivno

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Foto: Ilustracija; YouTube screen shot
Podelite vest

Košarkaš Borca iz Čačka Uroš Čarapić rekao je danas da posle tri uzastopna poraza ekipa mora da odreaguje pozitivno, u utakmici protiv Cibone.

“Posle tri vezana poraza moramo da odreagujemo na pozitivan način. Ove sedmice zaista dobro treniramo. U prethodnom periodu smo imali probleme sa povredama, ali smo konačno kompletni”, rekao je Čarapić, preneo je klupski sajt.

Košarkaši Borca dočekaće u subotu ekipu Cibone iz Zagreba, u meču osmog kola ABA lige.

Cibona nakon sedam kola ima učinak od četiri pobede i tri poraza, dok je Borac upisao dve pobede i pet poraza.

Čarapić je dodao da je ekipa u prethodnom periodu morala da upiše nekoliko pobeda više u ABA ligi.

“Kada to kažem, mislim na utakmice sa Igokeom, Zadrom, kao i Studentskim centrom, od kog smo izgubili 14 poena razlike, što nije realna brojka”, rekao je kapiten Borca.

“Drugačije od ostalih gledam na Borac. Ovde sam od svoje šeste godine, tako da su moje emocije prema klubu mnogo veće. Ovo je posao za sve nas, ali pokušavam da svojim primerom i energijom pokažem kako se gine za grb”, istakao je on.

On je ocenio da ekipa ima šansu da u naredna četiri kola dodje do nekoliko pobeda, kao i da bi od skora 2/5 mogli da dodju do pozitivnog učinka.

“Mogu slobodno da kažem i to da su nam naredne četiri utakmice veoma bitne za čitavu sezonu”, rekao je Čarapić.

Kapiten čačanskog kluba ocenio je da je Cibona mlada i talentovana ekipa, koja je dobro otvorila sezonu, da bi zatim vezala nekoliko poraza.

“Ako budemo na prepoznatljivom nivou, mislim da Cibona neće imati šta da traži u Čačku. Kada igramo na najvišem nivou, onda se mi pitamo u dvorani kraj Morave. Naravno, publika je uvek naš šesti igrač, tako da se nadam da će protiv Cibone biti vidjen barem deo atmosfere iz utakmice sa Partizanom”, zaključio je Čarapić.

Meč izmedju Borca i Cibone iz Zagreba na programu je u subotu od 17.00.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x