Brnabić: Grujičić prva na listi za parlamentarne izbore, Šapić za Beograd

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Premijerka Srbije Ana Brnabić, foto: BetaPhoto/European Council/DS
Podelite vest

Premijerka Ana Brnabić saopštila je danas, posle sednice Glavnog dobora Srpske napredne stranke (SNS), da je jednoglasno odlučeno da ta stranka izadje na izbore na svim nivoima sa listom “Aleksandar Vučić – Zajedno možemo sve” i da Vučić bude nosilac svih lista.

“Zajedno možemo sve, da promenimo Srbiju, da Srbija bude pobednička zemlja u svakom segmentu, kako društevnog tako i privrednog života”, rekla je Brnabić.

Ona je navela da je jednoglasno odlučeno da će prva na listi za parlamentarne izbore biti doktorka Danica Grujičić, dok će prvi na listi za Beograd biti Aleksandar Šapić.

“Ponosna sam što na našoj listi imamo veliki broj javnih ličnosti. Kao što je pod brojem dva na listi profesor Stojan Radenović, naš najcitiraniji matematičar, zatim Jelena Begović, stručnjak za genetiku i molekularnu biologiju. Tu su i Lazar Ristovski, Marija Zdravković, Žika Bujuklić, Jovan Kulundžija, Marko Kešelj”, rekla je Brnabić.

“Neverovatno sam ponosna na našu listu, ni jedna neće moći, ne samo da se poredi, nego ni da se približi našoj listi”, izjavila je Brnabić.

Ona je rekla da je Srbiji potrebno “još četiti, pet godina stabilnosti da još napreduje, jer je onda izašla iz tunela”.

“Tek od 13. ili 14. mesta na listi dolazimo mi političari iz SNS i svi naši ljudi i poslanici, ali i mnogo novih, mladih ljudi. Ova lista pokazuje da se borimo za Srbiju, a ne za stranačke interese”, rekla je Brnabić.

“Izbori neće biti laki, već izuzetno teški, mi na njih izlazimo sa rezultatima”, rekla je Brnabić.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x