Bivša Frajla Marija Mirković objavila je hit pesmu “Moja duša”

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Marija Mirković Foto: promo
Podelite vest

Jednom je izjavila da su radost stvaranja i saradnja sa kolegama njeno pogonsko gorivo, a u posljednjih godinu dana to je i potvrdila. Marija Mirković koja je muzičku karijeru započela uz sastav The Frajle, za koji je napisala neke od njihovih najpoznatijih hitova, u nepunih godinu dana solo karijere niže uspeh za uspehom.

Prvi uspešan singl “Požuri, požuri” predstavila je spotom snimljenim u Veneciji, a sada se predstavlja novim singlom „Moja duša“ za koji je napisala i tekst i muziku.

U rečima pesme će se mnogi prepoznati, a Marija je dala i svoj, sada već, prepoznatljivi muzički pečat.

Novi singl je nastao u saradnji s trojicom producenata, a to su Dragan Brnas i mladi dvojac “8bit” iza koga stoje Rando Stipišić i Luka Mrduljaš.

Spot za novi singl sniman je u Istambulu i slikom priča ljubavnu priču o pripadnosti jedne duše koja obećava zagrljaje i pripadnost u trenucima najvećih nevolja. Autorka spota je Sandra Marković koja predivnim kadrovima prati tekst pesme do poslednjeg zagrljaja.

Ljubavna avantura koja prati pesmu snimana je na nekim od najlepših lokacija grada na Bosforu – od stare železničke stanice Sirkeci, simbola grada izgrađenog krajem XIX veka, preko nezaobilaznog Galata mosta koji spaja dve evropske obale, do modernog Ritz-Carlton hotela u kojem se sreću akteri ove priče.

„Orijentalni elementi moje nove pesme inspirisali su nas da dođemo u jedan od najlepših gradova sveta. Istanbul je čista ljubav, što je i zajednički imenitelj svih pesama koje pišem“ rekla je Marija nakon snimanja zadnjeg kadra spota. Partner u videu je mladi Novosađanin Aleksa Lainović. Iako prvi put pred kamerama, pored dobrog izgleda pokazao je i glumački talenat, ali i visoki stepen profesionalnosti tokom snimanja.

„Iako smo imali dosta zahtevno snimanje na dosta lokacija u vrlo kratkom vremenu, uspeli smo sve vreme zadržati osmeh na licu i dobru energiju. Verujem da će to osetiti i moja publika gledajući ovaj spot“ zaključuje Marija.

Novi singl je nastavak Marijine uspešne solo karijere u koju je krenula pre nepunih godinu dana.

Nakon što je na prošlogodišnjoj Dori grupa Cambi otpevala hit „Zaljubljen“ odmah su proglašeni najvećim pozitivnim iznenađenjem tog takmičenja. Kompozicija je ostvarila niz nominacija među kojima su za Zlatni studio, Hit godine na Narodnom radiju, a proglašena je i jednom od najstreamanijih pesama godine.

Protekli period Marija je obeležila i brojnim saradnjama posebno pišući za Alku Vujicu s kojom, kako je i najavila, stvara pozitivne i energične pesme u kojima se prepoznaju sve žene. Marija je kao autor započela saradnju sa raznim izvođačima čije pesme ćemo imati prilike da čujemo u ovoj godini.

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x