AgroJug: 89. međunarodni poljoprivredni sajam u prepoznatljivom formatu

Instalirajte iOS ili Android aplikaciju Srbija Vesti

Podelite vest

Najveća priredba i agrobiznis događaj u ovom delu Evrope, 89. Međunarodni poljoprivredni sajam biti održan u tradcionalnom prolećnom terminu od 21. do 27. maja. Kao i do sada, okupiće najznačajnije kompanije i male proizvođače na svim poznatim segmentima priredbe.

O sajmu smo razgovarali sa direktorom novosadskog sajma Slobodanom Cvetkovićem. Organizatori su se potrudili da sajam organizuju u redovnom majskom terminu i sa sadržajima koje je imao i ranijih godina i da dobiju podršku svih nivoa vlasti.

Ovogodišnji Poljoprivredni sajam biće realizovan s Mađarskom kao Zemljom partnerom, koja je 2010. bila i prva Zemlja partner ove priredbe, a predstaviće se na tri lokacije.

Posetioce očekuju brojne poslovne aktivnosti, ali i svakodnevni živopisni kulturni i gastronomski događaji. Biće postavljena i otvorena kuhinja, a planirane su i degustacije vina, interaktivne atrakcije, predstavljanje mađarske kulture uz učestvovanje umetnika iz Mađarske i Vojvodine.

AgroJug je emisija o poljoprivredi dnevnog karaktera, i u njoj su prikazana najbitnija dešavanja vezana za poljoprivredu.

Sva bitna dešavanja vezana za poljoprivredu u Srbiji i regionu.

Iskustva poljoprivrednika iz raznih delova Srbije, vezanih za stočarstvo, ratarstvo, pčelarstvo, voćarstvo, cvećarstvo, vinogradarstvo, povrtartstvo…

Učesnici smo gotovo svih manifestacija i događaja koji su u vezi sa poljoprivredom.

AgroJug prati bitne teme:

  • Poljoprivreda 2021 godine u Srbiji
  • Žene na selu
  • Voćarstvo u Srbiji
  • Pčelarstvo 2021 godine u Srbiji

Tagovi

Povezane vesti:

Subscribe
Notify of
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x