podeli

NIŠ – Predstavljamo stare kulinarske recepte iz Niša i okoline, u želji da ih približimo „modernim“ domaćicama.

Kako je vreme posta, podsećamo, na posni podvarak, izuzetno ukusan.

Potrebno je:

3-5 glavica crnog luka
kiseli kupus, veća glavica ili rezanac
50 g pirinča
2-3 suve paprike
beli luk
lovorov list
so
biber
ulje

Priprema:

Luk izdinstati pa dodati kupus, a zatim naliti ulje i pržiti, dok se kupus dobro ne uprži.

Dodati oprani pirinač, posoliti i pobiberiti po ukusu, ako volite može i ljuta paprika.

Opširnije na Južna Srbija

* Portal Srbija Vesti preuzima deo vesti i po jednu fotografiju sa sajtova drugih medija, i postavlja link ka izvoru vesti. Portal Srbija Vesti ne snosi odgovornost za sadržaje linkova niti fotografije i video snimke koji su deo linka koji vodi na druge internet stranice. Ukoliko vest sadrži netačne navode, vređa ili krši nečija autorska prava, molimo Vas da nas odmah o tome obavestite na info@srbijavesti.rs kako bi sporni sadržaj bio uklonjen.

Ostavi odgovor

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Srbija Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Srbija Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Srbija Vesti se možete obratiti ovde: web {at} srbijavesti {dot} rs