podeli

Na jednostavan i brz način pripremite najomiljeniju hranu iz pekare!

Za burek sa mesom potrebno vam je:

1/2 kg tankih kora
250 g mlevenog mesa
1 glavica crnog luka
biber, so, ulje
200 ml mlake vode
1/2 praška za pecivo

Priprema:

Na ulju propržiti glavicu luka, dodati meso i pržiti zajedno nekoliko minuta. Dodati so i biber. Okruglu tepsiju obložiti pek papirom ili je samo namazati uljem, pa na dno staviti jednu koru i pouljiti.

Sve sledeće kore premazati malo uljem zgužvati i ređati u pleh.

U vodu staviti prašak za pecivo, pa rukama malo pofajtajte kore, zatim izručite prženo meso, i na dalje, po istom redosledu ređati kore.

Opširnije na Opanak

* Portal Srbija Vesti preuzima deo vesti i po jednu fotografiju sa sajtova drugih medija, i postavlja link ka izvoru vesti. Portal Srbija Vesti ne snosi odgovornost za sadržaje linkova niti fotografije i video snimke koji su deo linka koji vodi na druge internet stranice. Ukoliko vest sadrži netačne navode, vređa ili krši nečija autorska prava, molimo Vas da nas odmah o tome obavestite na info@srbijavesti.rs kako bi sporni sadržaj bio uklonjen.

Ostavi odgovor

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Srbija Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Srbija Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Srbija Vesti se možete obratiti ovde: web {at} srbijavesti {dot} rs