podeli
Foto: Shutterstock

Pravi se od onoga što vam ostane od ajvara i ostalih zimskih slanih poslastica. Kada završite sa pripremom ajvara i ostale zimnice, bacite se na pripremu lovačke salate.

Ona se pravi od svega što vam je ostalo – paprike, paradajza, patlidžana, sa dodatkom šargarepe i crnog i belog luka.

Priprema je veoma jednostavna, a ukus jedinstven – nešto između ajvara, ljutenice i pinđura.

Sastojci: 1 l paradajz soka, 2 kg paprike, 500 g crnog luka, 500 g šargarepe, 100 g soli, 100 g šećera, 100 ml jabukovog sirćeta, 100 ml ulja, 2 kašike sušenog peršunovog lista, list lovora, po želji 6 čenova belog luka, kesica konzervansa.

Opširnije i priprema na Kurir Stil

* Portal Srbija Vesti preuzima deo vesti i po jednu fotografiju sa sajtova drugih medija, i postavlja link ka izvoru vesti. Portal Srbija Vesti ne snosi odgovornost za sadržaje linkova niti fotografije i video snimke koji su deo linka koji vodi na druge internet stranice. Ukoliko vest sadrži netačne navode, vređa ili krši nečija autorska prava, molimo Vas da nas odmah o tome obavestite na info@srbijavesti.rs kako bi sporni sadržaj bio uklonjen.

podeli

Ostavi odgovor

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

Komentari čitalaca treba da budu u vezi sa temom vesti.
Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti, ili bilo kakav nezakonit sadrzaj, neće biti objavljeni.

Komentari koji sadrže promovisanje i linkove drugih sajtova, neće biti objavljeni.

Mišljenja izneta u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Srbija Vesti.

Komentari u kojima redakciji skrećete pažnju na eventualne propuste u tekstovima, neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima Srbija Vesti i na tome vam se zahvaljujemo.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Srbija Vesti se možete obratiti ovde: web {at} srbijavesti {dot} rs